per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 20 resultaten
  • 1
  • 2

Vilten tas bedrukken

Vilten tas bedrukken
Vilten tas bedrukken? Zoek je een leuk persoonlijk cadeau, kies dan een vilten tas, bedrukt met naam, kwaliteit of beroep! Wil je graag een vilten tas bedrukt voor oma, voor de juf of met een naam? Een vilten tas bedrukt met naam of bedrukking is altijd handig. Je neemt hem snel mee naar de supermarkt, naar je werk of naar de sportclub vanwege zijn ideale formaat. Ben je op zoek naar een vilten tas met een bedrukking voor de fanTAStische juf, voor de fanTAStische oma of juist voor een campingtas? Of voor een vilten tas waarin je je haak- en breispullen kunt bewaren. Of gewoon een tas voor jezelf, of juist een tas voor een bijzonder persoon met naam bijvoorbeeld.. Kijk gerust rond tussen de meer dan 50 ontwerpen voor een bedrukte vilten tas.

Vilten tas bedrukken: wat is het?
Onze viltentassen hebben een metalen drukknoop en een extra bodem inleg. Het materiaal is van 220 gr vilt. Deze bedrukte vilten tassen zijn naast een leuk kadootje dus ook super functioneel en zullen ongetwijfeld vaak gebruikt gaan worden in de praktijk!

Gepersonaliseerd vilten tassen bedrukken
Een vilten tas is een super leuk gepersonaliseerd cadeau en valt zeker in de smaak! De vilten tassen zijn superleuk als bedankje aan iemand te geven, of bijvoorbeeld met je eigen logo te laten bedrukken. De vilten tassen zijn te bedrukken met alles wat je maar zou willen, dus heb je een idee in gedachten die je niet op de website kunt vinden – laat het me weten! Ik denk graag met je mee!

Vilten tassen bedrukken met logo
Wil je een vilten tas laten bedrukken met je eigen logo? Mail dan je logo in hoge resolutie naar info@kidzline.nl. Let op: bestaat het logo uit meerdere kleuren? Neem dan contact op over de mogelijkheden voor een bedrukte vilten tas. 


Vilten tassen bedrukken in drie kleuren
De vilten tassen zijn 45x33 cm en 15cm breed en verkrijgbaar in 3 kleuren: lichtgrijs, donkergrijs en zwart. De vilten tassen zijn te bedrukken met veel soorten opmaken die je kunt vinden op de website. De vilten tassen zijn te bedrukken met meer dan 50 kleuren opdruk.

Mini vilten tassen bedrukken
Wil je liever een kleiner formaat vilten tas bedrukt hebben? Kijk dan op de website naar de mini vilten tasjes. Of wil je liever een ander persoonlijk kadootje bedrukt hebben? Kijk dan rond onder het kopje ‘juf/meester, (o)pa en (o)ma’, voor nog meer leuke persoonlijke kadootjes!

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel