per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 28 resultaten
  • 1
  • 2

Petje met naam

Wil je een kinderpetje met naam kopen? Hoe fijn is het als de zon schijnt en je wilt je kindje beschermen tegen het zonlicht? Op de fiets bijvoorbeeld – of op het strand. Met deze naam petjes zie je er ook nog is super stoer uit! Stel een eigen snapback pet samen met de naam van jouw kindje!

Hoe tof is het als jouw kindje een eigen stoere kinderpetje met naam heeft? We hebben bij kidzline.nl snapback petjes in 3 maten: 50cm, 52cm en 54 cm. Al deze petjes zijn aan te passen door het groter of kleiner te maken met het bandje met gaatjes achter op de pet. 50 cm zal dan van 48-52 verstelbaar zijn, de 52 van 50-54 ongeveer en de 54 van 52-56! 

Ook hebben we diverse kleuren snapback petjes met naam : zwart, army green, blush roze en lichtgrijs. Je kunt deze laten samenstellen naar keuze, we hebben diverse opmaken op de website staan! Ga jij voor een stoere naam opdruk of kies je liever een basic opdruk met naam?

Waar moet ik op letten als ik een petje met naam bestel? 

Maak je keuze uit één van de voorbeelden op de website. Wil je van te voren graag weten hoe dit ontwerp er uit komt te zien met de naam van jouw kindje? Stuur me dan een berichtje – dan stuur ik je een ontwerp toe voor dat het petje met naam bedrukt wordt. Als de naam wat langer is, zal de opdruk wat minder hoogte hebben dan een naam die kort is. De lengte van de naam zal overal gelijk zijn. Wil je meer dan 1 woord op de pet? Houd er dan rekening mee dat ze onder elkaar geplaatst kunnen worden, wil je hier een voorbeeld van – stuur me dan een berichtje!  

Waarom zou ik een petje met naam bestellen bij Kidzline.nl i.p.v. een andere webshop?

Kidzline.nl heeft een ruime keuze aan kleuren en opdruk mogelijkheden voor snapback petjes met naam. Met een keuze uit meer dan 50 kleuren opdruk, 30 soorten lettertypes en meer dan 30 soorten opdrukmogelijkheden is kidzline.nl uniek. Ook is het daarnaast nog is mogelijk om je eigen opdruk samen te laten stellen, zodat je het helemaal customized naar keuze!  Dit is de reden waarom iedereen een kinderpetje met naam besteld bij Kidzline.nl.

Welke kleuren en lettertype kan ik uitkiezen als ik een petje met naam wil bestellen bij Kidzline.nl?

Bij kidzline.nl hebben we een keuzemogelijkheid van meer dan 50 kleuren opdrukken. De meest gekozen opdruk kleuren zijn wit en zwart. Wil je het petje met naam net wat exclusiever, kijk dan tussen de andere uni kleuren, zoals roze, blauw, grijze, rood, koraal, okergeel, bordeaux, roest, legergroen, mint of een van de andere vele kleuren! Qua lettertype hebben we diverse types. Zo hebben we stoere en grunge lettertypes, maar ook schattige en basic lettertypes. Voor ieder wat wils!

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel