per pagina
Sorteer op
    49 - 64 van 147 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 10

T-shirt bedrukken kind.

Bij kidzline.nl geef je een persoonlijke touch aan jouw t-shirt voor baby en kind. Kies het handgemaakte of basic shirtje naar wens en stel het samen met de opmaak en opdruk naar keuze, in diverse kleuren en lettertypes mogelijk! Zoek je een bedrukt shirt voor een baby of kind voor een verjaardag van een kind of gewoon zomaar? Je kunt je T-shirt laten bedrukken naar eigen wens. Veel kleuren opdruk mogelijk!

Hoe werkt het proces om een t-shirt te bedrukken voor kinderen?

Kidzline.nl bedrukt zelf de t-shirts voor kinderen die worden besteld. Na een bestelling wordt het betreffende ontwerp erbij gezocht en wordt de maat uitgemeten van het bestelde kledingstuk. Hierna wordt het op maat gemaakte folie uitgesneden en gepeld, waarna het bedrukt wordt onder de hittepers.

Welke soorten t-shirts kan je laten bedrukken voor kinderen?

Bij kidzline.nl hebben we handgemaakte t-shirts die bedrukt kunnen worden voor kinderen in diverse kleuren die passen bij het seizoen en de collectie, en basic T-shirts (zwart en wit). Deze kunnen bedrukt worden met een naam of opdruk naar keuze, verkrijgbaar in 50 kleuren opdruk en meer dan 30 soorten lettertypes. Ook zijn er tal van mogelijkheden aan bestaande opdrukken, met zorg ontworpen zodat je kindje zal shinen in onze kleding! We hebben een samengestelde collectie met stoere opdrukken. Ook een variatie in shirtjes met naam of geboortejaar. Of denk aan het shirtje om een zwangerschaps aankondiging te doen met : ik word grote broer of zus! Ook is het leuk om een rugnummer op een tshirt te laten bedrukken met de naam van het kindje, om zo cool te kunnen sporten!

Is het ook mogelijk om de mouw van een t-shirt te bedrukken, en is het ook mogelijk om een afbeelding of een logo op de t-shirt te bedrukken?

Het is ook mogelijk om een logo te bedrukken, mits deze bestaat uit silhouetten. Bij het ontwerpen en overzetten in mijn ontwerpprogramma kan ik alleen werken met hoge contrasten (dus bijvoorbeeld zwart wit, zoals letters). Twijfel je, stuur me dan een berichtje! Het is ook mogelijk om een logo die uit meerdere kleuren bestaat (maximaal 3) naar mij toe te sturen in SVG bestand. Deze kan ik in mijn ontwerp programma uit elkaar halen en omzetten. Helaas is het niet mogelijk om een logo in full color (dus meer dan 3 kleuren of kleuren in elkaar overlopen) te bestellen. Het is niet mogelijk een afbeelding te bedrukken met naam.

 

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel