Stapelbekers Mushie 

Stapelbekers Mushie

Bij kidzline.nl verkopen we leuke stapeltorens van het merk Mushie, oftewel stapelbekers Mushie. De Mushie stapelbekers hebben zachte pastelkleurtjes die mooi in je interieur passen. Elke beker heeft ook leuke vormpjes bovenaan. Deze kleurrijke ronde toren die uit 8 bekers bestaat, is leuk en boeiend voor je baby om naar te kijken, terwijl het stapelen van de bekers helpt om de fijne motoriek en hand-oog coördinatie te ontwikkelen. Ook leuk om mee in bad te nemen. Gemaakt van bio plastic, vrij van BPA, PVC en ftalaten. Geschikt vanaf 6 maanden. Mushie is ontworpen en vervaardigd in Denemarken.

 

Kleuren stapelbekers Mushie

Als je stapelbekers Mushie koopt ga je ongetwijfeld plezier beleven met jouw kindje! Of geef het als kraamkadootje, ook superleuk! Door de lieve kleurtjes gaat het in de smaak vallen bij zowel de ouders van het kindje als het kindje zelf! De stapelbekers van Mushie verkopen we in 3 kleuren. Kies jij uit de neutrale variant – of ga je voor de blauwe (Forest) variant – of de roze (Petal)? Of gewoon alle drie?

 

Stapelbekers Mushie zijn duurzaam en kwalitatief

Bouw de stapelbekers van Mushie, gooi hem om en stapel ze weer in elkaar! Of neem de stapelbeker Mushie mee in bad. Met deze prachtig gekleurde stapelbekers van Mushie kan jouw kindje heerlijk spelen. Het is veilig en verantwoord speelgoed en Mushie gebruikt duurzame en milieuvriendelijke materialen die samen gaan met een modern en minimalistisch ontwerp. Moeders houden hier net zoveel van als hun kindjes 😊

 

Stapelbekers Mushie zijn te personaliseren

Daarnaast is het mogelijk bij kidzline.nl om de stapeltorens van Mushie te personaliseren met de geboortegegevens van jouw kindje, of een ander kindje. Superleuk om te geven als kraamkadootje bijvoorbeeld! En uniek: want deze gepersonaliseerde stapeltoren is er maar 1 keer op de wereld! Kies uit de jongens of meiden variant en voer de geboortegegevens als de geboortedatum, geboorte tijd, geboortegewicht en het aantal cm, geboorteplaats en de naam in en ik maak het persoonlijke kadootje graag voor je klaar! De stapelbekers Mushie zijn te personaliseren en zullen ongetwijfeld in de smaak vallen bij de kersverse ouders en zullen later gretig gebruikt worden om mee te spelen en tijdens het stapelen van de Mushie bekers ontwikkel je ongemerkt ook nog de fijne motoriek!

De Mushie stapelbekers zijn onwijs leerzaam om mee te spelen, maar door het unieke ontwerp van Mushie ook helemaal hip en trendy! Past zo in de babykamer of peuterkamer!

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel