per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 121 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 8

Kraamcadeau met naam

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau met naam voor jongens en meisjes? Bij kidzline.nl hebben we diverse kramcadeaus met naam. Hoe leuk is het om een naam te laten bedrukken op een item voor een net geboren baby? Of denk aan een stapeltoren van Mushie met de geboortegegevens, een romper met opdruk, een leuk kleding pakje met naam, een houten spaarpotje met naam of een houten kistje met naam, een mini vilten tasje met naam, een ledikantlakentje met naam of een kussen met naam.

Persoonlijk kraamcadeau met naam

Hoe leuk is het om als kraamcadeau met naam een sweater of Tshirt te krijgen met een eigen naam erop gedrukt? Persoonlijker kan bijna niet! Uit ervaring kunnen we je delen: persoonlijke kadootjes doen het erg goed bij ouders. Een eigen naam, geboortegegevens op een item, super uniek en persoonlijk!

Kraamcadeau met naam uitzoeken

Het uitzoeken van een kraamcadeau met naam kan lastig zijn, maar ben je op zoek naar een uniek kraamcadeau met naam en kom je er even niet uit? Stuur me gerust een berichtje, dan denk ik met je mee! Wat altijd leuk is om te geven, is een kraamcadeau met naam met daarin de stijl van het geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan een houten spaarpotje of houten koffertje met naam en kleuren in de stijl van het geboortekaartje. Ben je benieuwd of dit ook voor het geboortekaartje kan wat jij in gedachten hebt? Stuur gerust een mail naar info@kidzline.nl, dan denk ik graag met je mee! Of wil je graag een ontwerpje van te voren zien via de mail? Ook dit is mogelijk, stuur ons een berichtje en we gaan dit regelen voor je!

Een kraamcadeau met naam als cadeau ingepakt

Het bedrukken van de producten doen we zelf, waardoor we een goede kwaliteit kunnen garanderen! We besteden aan elk kraamcadeau met naam veel aandacht en zorg en verpakken het met liefde! Alle kraamcadeau’s met naam verpakken we als kadootje. Zodat het klaar is om te geven aan de kersverse ouders! Natuurlijk kan je het ook gelijk laten versturen naar de ouders van het kindje. Vermeld dit dan in de opmerkingen, dan doen we er een kaartje bij met een evt boodschap en jullie naam!

Alternatieven van kraamcadeaus met naam

Zowel voor jongens en meisjes hebben we veel mooie kraamcadeau met naam. Maar ook voor de wat oudere kindjes hebben we leuke cadeau’s! denk aan een rugzak met naam, een stoere sweater of hoodie met naam of geboortejaar, een mini vilten tasje met naam, een stoere snapback met naam.

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel