Sorteer op

Big brother shirt

Heb je leuk nieuws en wordt jouw zoontje binnenkort grote broer? Bestel dan een leuk big brother shirt of ik word grote broer shirt! Superleuk om zo een zwangerschapsaankondiging te doen, door bijvoorbeeld het big brother shirtje aan te doen als je op bezoek gaat bij familie of vrienden, of om een foto te maken in het big brother shirtje, die je later kunt delen aan je familie of bijvoorbeeld voor op Social Media!

Big Brother zwangerschapsaankondiging

Ben je op zoek naar een originele zwangerschapsaankondiging en zoek je nog aankleding voor jouw zoontje? Kies dan het big brother shirtje, of een ander shirtje waarmee duidelijk wordt dat jouw zoontje stoere broer wordt! Het is ook mogelijk om de zwangerschap op een andere manier aan te kondigen. Misschien heb je zelf wel een idee! Stuur ons gerust een berichtje, dan kunnen we een ontwerpje voor je maken. Maar kijk gerust tussen onze collectie van rompers en shirtjes met de zwangerschapsaankondigingen die je kunt gebruiken om het mooie nieuws bekend te maken!

Big brother shirt eigenschappen

De big brother shirts zijn gemaakt van 100% katoen en heeft 2 drukknoopjes tot en met maat 104 op de schouder. Vanaf maat 104 hebben de shirts en longsleeves geen drukknoopjes meer. Wil je liever een handmade shirt met deze opdruk? Dit is ook mogelijk! Deze shirts staan niet standaard in ons assortiment, maar is wel mogelijk. Stuur ons even een mailtje of bestel een handmade shirtje en vermeld in de opmerkingen bij je bestelling dat je een opdruk wilt zoals op een van de basis shirtjes, met een linkje erbij, dan gaan we die opdruk plaatsen op je handmade shirtje!

Big brother shirt of big bro shirt, broer shirt of ik wordt grote broer shirt

Ben je op zoek naar een big brother shirt maar dan met net wat andere woorden? Big bro, grote broer, ik word grote broer, of welke opdruk kies jij? Er is zoveel mogelijk naast de ontwerpjes op de website, neem contact op met ons voor jouw wensen of kies uit een van de bestaande ontwerpen. Je kunt altijd bij de opmerkingen aangeven dat je dezelfde opmaak wilt, maar met net wat andere woorden.

Alternatieven big brother shirt

Ben je op niet op zoek naar een big brother shirt maar juist op zoek naar een shirtje voor een grote zus in wording? Kijk dan bij onze collectie voor de grote zussen. Ook is het mogelijk om een romper te laten bedrukken met de uitgerekende datum van de zwangerschap, of een geboortepakje voor als de baby er is. Of een volwassen shirt met een tekst als zwangerschapsaankondiging. Kortom: heb je een vraag, stuur ons een mail naar info@kidzline.nl .

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel