per pagina
Sorteer op
    97 - 112 van 116 resultaten
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Baby cadeau met naam

Baby cadeau met naam shop je bij kidzline.nl

Op zoek naar een baby cadeau met naam? Bij kidzline shop je diverse baby cadeaus met naam, zoals een spaarpotje, een houten koffertje, een stapeltoren met naam, een mini vilten tasje, een rugzak of een shirtje of rompertje met naam.. Regelmatig wordt het assortiment uitgebreid met meerdere baby cadeaus met naam! Heb je zelf een idee maar zie je dit niet in de webshop? Stuur ons dan een berichtje, dan denken we met je mee!  

Baby cadeau met naam als kraamkado

Hoe leuk is het om kersverse ouders te verrassen met een uniek baby cadeau met naam? Wie vind het nu niet leuk als er op een cadeau de naam staat van zijn of haar eigen kindje? Uit ervaring kunnen we het zeggen: de gepersonaliseerde cadeautjes doen het erg goed bij de ouders van de kleinste baby’tjes!

Baby cadeau met naam in de stijl van het geboortekaartje

Wist je dat het ook mogelijk is om een baby cadeau met naam te geven in de stijl van het geboortekaartje? Zo kunnen we een heel tof, gepersonaliseerd cadeau samen stellen wat zeker in de smaak zal vallen bij de ouders, want het kaartje is vast in de stijl gemaakt naar de keuzes van de ouders! Een naam kan sowieso worden overgezet in het lettertype van het kaartje. Als het kaartje bestaat uit een silhouet als figuurtje, kan deze vrijwel altijd ook worden overgezet, neem hiervoor even contact op met info@kidzline.nl !

Baby cadeau met naam en geboortegegevens

Hoe bijzonder is een baby cadeau met naam en geboortegegevens? Op een geboortetoren of houten koffertje kan je dit laten toepassen. Zo maak je een baby cadeau nog wat unieker! Op de stapelbekers worden vrijwel alle geboortegegevens bedrukt: van datum en tijd tot het aantal geboorte cm of de geboorteplaats bijvoorbeeld, bij een houten koffertje of spaarpotje is dit iets minder uitgebreid. Maar allemaal ongetwijfeld een aanrader voor een super tof baby cadeau met naam!

Baby cadeau met naam : een origineel cadeau!

Een echt uniek baby cadeau met naam vind je bij kidzline.nl. Een nieuw, net geboren kindje is speciaal. Een speciaal moment, voor de papa en mama, maar ook voor de familie en vrienden. Daarom snappen we dat het belangrijk is om met een origineel baby cadeau met naam aan te komen! Een cadeau waar zowel de mama, maar ook de baby (later) blij van gaat worden! Zoek nu je gepersonaliseerde baby cadeau met naam uit en shop snel je unieke baby cadeau met naam!

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel