per pagina
Sorteer op
    33 - 35 van 35 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Babypetje bij kidzline.nl

Ben je op zoek naar een baby petje? Bij kidzline.nl hebben we al kleine petjes die te dragen zijn vanaf 6 maanden! Het baby petje heeft een omtrek van 50 cm maar kan een stuk kleiner worden gemaakt door de plastic bandjes op de achterzijde die je kunt verstellen naar wens. Dus met 6 maanden heel fijn! Of al een beetje eerder als je de bandjes maar wat strakker doet 😊 Een babypetje is ideaal voor als de zon fel schijnt. Bescherm de oogjes of juist het nekje tegen de felle zon en voorkom dat het snel verbrand! Maar ook hebben de petjes een super stoere look en het ziet er ook gewoon heel wijs uit!

Baby petje met naam

Een baby petje is ook superleuk om te laten bedrukken met naam! Zo maak je een persoonlijk baby petje! Iedereen kan je zo de naam van jouw knappe kindje showen want deze staat te shinen op de baby pet! Maak een keuze uit een van onze ontwerpen op de website, van stoer tot lief. Wat vind jij het leukste staan op de baby pet?

Baby petje in diverse kleuren

We hebben diverse kleuren baby petjes. Ga je voor zwart, legergroen, lichtgrijs of oudroze? De baby petjes zijn daarnaast ook nog te personaliseren met een kleur opdruk naar keuze. Bij kidzline.nl hebben we keuze uit meer dan 50 soorten opdruk, zodat je een super leuke baby pet kunt laten samenstellen geheel naar keuze! Zo maak je een uniek baby petje, geheel samen gesteld naar jouw wensen!

Baby petje als kraamkadootje

Het is ook superleuk om zo een baby petje te geven als kraamcadeau. Kers verse ouders vinden het vaak superleuk om de naam van hun net geboren kraamcadeau te zien op een kraamcadeau. Wil je graag het lettertype over laten zetten van het geboortekaartje, op het baby petje? Ook dit is mogelijk! Stuur een scan van het kaartje naar info@kidzline.nl en vermeld hierbij je ordernr. Super origineel, zo een baby petje met naam! 

Baby petje of een alternatief

Ben je niet op zoek naar een baby petje maar juist een petje voor een wat groter kindje? Bij kidzline.nl hebben we petjes of snapbacks die tot een jaar of 7/8 goed te dragen zijn! We hebben snapbacks in 3 maten: 50, 52 en 54 cm. Elke snapback is kleiner en groter te verstellen uiteraard. En is jouw oude pet te klein? Dan bestel je gewoon weer een grotere maat! Van de petjes krijgen we geen genoeg toch?! 

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel