Sorteer op

Spaarpot met naam

Ben je op zoek naar een leuke spaarpot met naam? Bij kidzline.nl hebben we leuke houten spaarpotjes met naam! Deze kunnen helemaal gepersonaliseerd worden naar wens. Zo kan je de kleur verf kiezen, bijvoorbeeld nav het geboortekaartje of de slaapkamer kleuren. Maar ook de opdruk is te personaliseren naar keuze! Op de website vind je diverse soorten ontwerpen, maar het is ook mogelijk om met ons te overleggen voor een eigen ontwerp. Ook is het mogelijk om een spaarpot met naam te laten maken in de stijl van het geboortekaartje. Zo maak je ‘m helemaal uniek! Bij kidzline.nl hebben we keuze uit diverse ontwerpjes, die je kunt vinden op onze website. Daarnaast hebben we diverse kleuren opdruk en lettertypes, van stoer tot lief, voor ieder wat wils!

Spaarpot met naam van hout

De spaarpot met naam is gemaakt van hout. Het spaarpotje heeft als afmeting circa 9x9x9cm en heeft aan de achterzijde een schuif luikje waar het spaarpotje mee geopend kan worden. Het is ook mogelijk om het spaarpotje in een hout look te bestellen, vul dan bij ‘kleur verf’ nvt in.

Spaarpot met naam en silhouet

Hoe leuk is een spaarpot met naam en silhouet! Super schattig om te zien en maakt een spaarpotje lekker speels. Mogelijk met bijvoorbeeld een hondje, een bakfiets, een vliegtuig of een schommel. Of heb je zelf een idee of een silhouet in gedachten? Neem dan contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken voor een leuk ontwerp!

Spaarpot met naam in de stijl van het geboortekaartje

Ben je op zoek naar een spaarpot met naam in de stijl van het geboortekaartje? Dit superleuke unieke gepersonaliseerde spaarpotje gaat helemaal in de smaak vallen van de kers verse ouders! Je kunt ervoor kiezen om alleen de naam te laten bedrukken op het spaarpotje in hetzelfde lettertype als op het geboortekaartje, maar het is wellicht ook mogelijk om een extra toevoeging vanuit het kaartje toe te voegen aan het spaarpotje. Neem contact met ons op via info@kidzline.nl en mail ons het geboortekaartje om de opties te bespreken!

Spaarpot met naam of een ander kraamkado gezocht?

Ben je op zoek naar een ander leuk gepersonaliseerd kraamcadeau? Wat dacht je van een houten koffertje, een kussen nav het geboortekaartje, een stapeltoren met de geboortegegevens of een shirtje met naam? Je vind het allemaal op onze website! Heb je alsnog een idee en staat dit niet op de website? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden😊.

© 2019 - 2022 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel