Sorteer op

Naamsticker Ikea stoel

Ben je op zoek naar een naamsticker voor een Ikea Sundvik stoel? Deze is te verkrijgen als sticker bij kidzline.nl. De naamsticker Ikea stoel heeft de perfecte afmeting voor het Ikea Sundvik model stoel. De naamsticker Ikea stoel kost maar €3,95 en is eenvoudig op het stoeltje te bevestigen met het bijgeleverde folie.

Voordelen naamsticker Ikea stoel

Het voordeel van een naamsticker Ikea stoel is dat het aanzienlijk laag is in verzendkosten, omdat het gewoon brievenbuspost is. Daarnaast is het super eenvoudig zelf te bevestigen op het stoeltje. Wellicht heb je al een Ikea stoeltje, en wil je hem net even wat meer personaliseren. Je hoeft zodoende niet een heel nieuw stoeltje te bestellen, maar kunt simpel een sticker bestellen via onze webshop, waarna je het binnen een paar dagen in huis hebt en zelf kunt bevestigen met de bijgevoegde instructies om het te plakken op het Ikea Sundvik stoeltje.

Naamsticker Ikea stoel in diverse ontwerpjes

Bij kidzline.nl kan je een naamsticker ikea stoel laten ontwerpen in wel 30 soorten lettertypes en in meer dan 15 kleuren opdruk. Zo heb je zelf de regie in de keuze van de stijl van het lettertype. Heb je een stoer interieur, past daar natuurlijk een stoer lettertype bij, om het stoeltje wat te personaliseren. Maar ook hebben we lieve lettertypes, lettertypes in het school lettertype, enzovoorts. Neem een kijkje op onze stickerpagina onder het kopje ‘applicaties’.

Naamsticker Ikea stoel of een andere naam sticker nodig?

Naast de naamsticker ikea stoel hebben we nog meer mogelijkheden voor het personaliseren van kinderstoelen, zoals de Stokke stoel, maar het is ook mogelijk om zelf de afmeting door te geven voor een andere afmeting naamsticker. Je kunt bijvoorbeeld ook een naamsticker laten ontwerpen voor op de kinderkamer, voor op de speelgoedkist, voor op een ander stoeltje, voor op iets van hen speelgoed, verzin het maar! Je kunt hierbij het beste kiezen voor het artikel ‘vinyl sticker klein of groot’. Hierbij kan je zelf de afmeting doorgeven van het gewenste formaat. Let hierbij op dat het kan gebeuren dat je hoogte en breedte die is doorgegeven niet allebei kunnen kloppen, dit hangt af per lettertype. Bijvoorbeeld: je kiest een afmeting van 3cm x 5cm. Het blijkt dat het lettertype bij een breedte van 3 cm maar 4 cm breed is. Dan blijft het 4 cm, omdat het niet groter kan zijn dan 1 van de waardes. Maar met onze naamsticker ikea stoel of voor een ander item geef je op een simpele manier een unieke touch aan jouw items!

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel