Houten koffertje

Ben je op zoek naar een houten koffertje voor jouw kindje? Onze houten koffertjes worden voorzien van een naam en kunnen geverfd worden in een kleur naar wens. Leuk voor op de baby- of kinderkamer, in een kleur die in de stijl past van het interieur! Ook zijn de houten koffertjes erg leuk als herinnering houten koffertje om bijvoorbeeld de baby spulletjes in te bewaren: het geboortepakje, een speentje, de echo’s, de zwangerschapstest, het eerste haarlokje bijvoorbeeld 😊

Houten koffertje met naam

De houten koffertjes kunnen met naam worden bedrukt. Ook is het leuk om een geboortedatum er bij te plaatsen, als je er bijvoorbeeld de geboorte herinneringen in bewaard 😊 Maar ook als het houten koffertje voor een ander doel wordt gebruikt, bijvoorbeeld als logeerkoffertje, is het ook leuk én handig als er een naam op het houten koffertje staat. Zo weet iedereen van wie het koffertje is! En het staat daarnaast natuurlijk ook gewoon cool – een koffertje met eigen naam!

Houten koffertje in naturel tinten of in kleur

Het is mogelijk om de houten koffertjes op de voorzijde te laten verven in een kleur naar keuze. Geef bij de opmerkingen aan welke kleur je graag zou zien op de voorzijde. Sluit deze bijvoorbeeld aan bij de kinderkamer of in een kleur die je kindje erg mooi vind. Omdat alle houten koffertjes met de hand geverfd worden, zijn praktisch alle kleuren mogelijk. We proberen zo nauw mogelijk aan te sluiten bij jullie wensen 😊 Het is ook mogelijk om het houten koffertje in de naturel tint zoals hij van nature al is: van hout, juist te benadrukken. Dan is een kleur verf niet nodig 😊

Houten koffertje met zijn eigenschappen

De houten koffertjes hebben een lengte van 23 cm, breedte van 17 en hoogte van 9 cm. Het houten koffertje heeft een metalen sluitklipje en een leren look handvat. Oftewel: een super fijne maat van het houten koffertje om vast gehouden te worden door kleine kinderhandjes, of om een aantal geboorte herinnering spulletjes in te bewaren!

Houten koffertje met diverse opdrukken en ontwerpen

De houten koffertjes hebben we in diverse soorten ontwerpen en opdrukken. Zo hebben we een aantal stoere opdrukken, bijvoorbeeld de naam met streep of een grunge lettertype. Maar ook aan de schattige meisjes hebben we gedacht: wat vind je van een leuk silhouet van een schattig meisje op het houten koffertje? Daarnaast is het ook mogelijk om het houten koffertje in de stijl van het geboortekaartje te laten maken. Hiervoor is het nodig dat je een scherpe scan kunt mailen naar info@kidzline.nl o.v.v. het ordernummer. Hierna wordt er contact met je opgenomen over de manier die wij denken dat tof is om te vertalen op het houten koffertje en in welke kleuren.

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel