Koffertje met naam

Ben je op zoek naar een koffertje met naam? Dan ben je bij kidzline.nl op het goede adres! We hebben een leuk assortiment aan koffertjes met naam. Al deze koffertjes kunnen gepersonaliseerd worden met een naam en eventueel een geboortedatum. Het is leuk om een koffertje met naam te gebruiken voor het bewaren van de geboorte herinneringen, zoals de zwangerschapstest, de echo’s, het eerste haarlokje, de navelklem en ga zo maar door 😊 We horen het vaak terug: oh mijn spulletjes heb ik nog ergens in een schoenen doos zitten, maar dit is zo veel leuker om de spulletjes in te bewaren, en zo is het 😊 Want het koffertje met naam staat natuurlijk ook heel gezellig in de baby- of kinderkamer!

Koffertje met naam – kleuren opties

Voor een koffertje met naam heb je diverse mogelijkheden, om het te laten samenstellen naar wens. Je kunt de kleuren bijvoorbeeld mooi aan laten sluiten bij het geboortekaartje, of bij de kleuren van de baby- of kinderkamer. De voorzijde van het koffertje kan geverfd worden in een kleur naar keuze. Omdat ik alle kleuren zelf aanmaak, is praktisch elke wens mogelijk 😊 Daarnaast zijn er diverse kleuren opdruk om te kiezen in welke kleur de naam op het koffertje wordt bedrukt.

Koffertje met naam van hout

De koffertjes met naam zijn gemaakt van hout. Ze hebben een afmeting van de lengte van 23 cm, breedte van 17 en hoogte van 9 cm. Het koffertje met naam heeft een leren look handvat om fijn vast te houden door de kinderhandjes, en een sluitclipje om het koffertje te kunnen openen en sluiten. En ook handig, zo rolt niet alles er ineens uit – het koffertje met naam kan dus worden gesloten met het ijzeren sluit clipje.

Koffertje met naam en silhouet of in stijl van geboortekaartje

Een houten koffertje met naam is al heel uniek, maar wil je het nog persoonlijker maken? Laat er dan bijvoorbeeld een silhouet op bedrukken van iets wat bij jouw kindje past of een leuk silhouet. Het aller persoonlijkste houten koffertje met naam is natuurlijk als het gemaakt is in de stijl van het geboortekaartje. Super uniek! Dit is ook mogelijk bij kidzline.nl! Mail een scherpe scan van het geboortekaartje naar info@kidzline.nl en hierna wordt er contact met je opgenomen over een mooie en mogelijke weergave van het geboortekaartje op het houten koffertje met naam. Op zoek naar een uniek kraam cadeau? Shop een koffertje met naam!

© 2019 - 2024 KIDZLINE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel